Onze visie

Je kent het wel. Je zit al weken, maanden, soms zelfs al jaren op een datingforum te praten met een ‘leuk persoon’. Wanneer eindelijk het moment aanbreekt dat je er mee op date gaat, verloopt dit niet zoals gehoopt. Hij/zij is in het echt anders (qua uiterlijk, persoonlijkheid, etc.) dan wat je online hebt gezien of hij/zij gaat te hard van stapel op jullie eerste date. Allemaal grote teleurstellingen tijdens je zoektocht naar de ware.

Of het is juist anders. Je bent al jaren samen geweest met iemand waarvan je dacht dat het de ware was en vervolgens word je aan de kant gezet. Wat ga je dan doen? Durf je het nog aan om de kroeg in te gaan en daar op iemand af te stappen? Meld je je aan op een datingsite met kans op het scenario wat hierboven beschreven staat? Bent u recent uit een breuk, hier kunt u meer lezen over hoe verder: Verder na een breuk.

Happie 2 Get Her is geen datingsite. Wij bieden niet de mogelijkheid om tussen de leden te zoeken alsof je op een veemarkt loopt. Wij willen juist de scenarios die mogelijk de gevolgen zijn van een datingsite voorkomen en het afspreken juist vergemakkelijken.

Wat we wel zijn is een Christelijke Datingbureau. Wat houdt dit in?
Wij streven ernaar om voor u een relatie te vinden. Niet alleen met een partner, maar ook samen met God. Een bekend spreekwoord luidt: “Twee geloven op een kussen, daar slaapt de duivel tussen”. Wij willen de niet-gelovigen niet uitsluiten, maar het geloof staat hier wel centraal. Ook binnen de dates en adviezen die wij u bieden.

Wij bieden u een veilig haven. De eerste date zal plaatsvinden in onze ruimte, met een hapje en drankje van de zaak. Dit hoort bij het abonnement wat wij u bieden. U krijgt geen mogelijkheden om contact te leggen met uw date. U zult daarmee dus zelfstandig komen en wij adviseren u aan het eind van de avond bij ons afscheid te nemen en ieders de weg naar eigen huis te gaan. Te vaak gaan mensen te snel, gelovig of niet, vooral mensen die langere tijd alleen zijn geweest. Wij willen dat onze cliënten de juiste weg gaan. Waaronder het duidelijke begrip dat het bedrijven van de liefde binnen een huwelijk thuishoort. Ook voor de niet gelovigen geldt dit! Hiermee laat u zien dat u de ander leuk vindt om wie hij/zij is. Dat u vaker op date wilt omdat de persoonlijkheid u aanspreekt.

Ons beeld van een ideale partner is vertroebeld door de media. Op de televisie zien wij beelden van zogenaamde perfecte relaties. Ze ontmoeten elkaar, gaan de eerste beste avond met elkaar naar bed en ze leefden nog lang en gelukkig. In werkelijkheid werkt dit niet zo. Een relatie is moeilijk en hard werken. Maar hoe harder u voor iets moet werken en hoe langer u voor iets moet wachten, des te mooier is datgene wat u er voor terugkrijgt.

Daarom laten wij u werken. Wij geven u geen mogelijkheid tot contact met uw match tot het moment dat u samen op de date bent. Hiermee maken wij het u al moeilijker. U kunt in een gesprek niet uren gaan nadenken over een passende reactie, u kunt niet op social media gaan uitpluizen wat het gewenste reactie zou kunnen zijn. Want u bent live in gesprek en moet direct reageren. Voor sommigen zal dit moeilijk zijn, maar u bent in een veilige setting waar wij de druk van het hebben van een eerste date zo laag mogelijk zullen houden.

Wij adviseren u niet gelijk nummers uit te wisselen wanneer u elkaar leuk vindt. Ja, u zult moeten wachten. Des te mooier zal de vervolg date verlopen. Wanneer beiden partijen instemmen met een vervolg date dan kan dit geregeld worden via ons. Een van de partijen bedenkt waar en wanneer en wij communiceren dit door. Het idee is dat u dit voor de eerste 3 zelfstandige dates doet. Zo weten wij ook hoe het gaat met onze cliënten.

Uw voordeel is dat mocht er iets gebeuren waarbij u zich ongemakkelijk voelt, dan kunt u zich gemakkelijk en veilig terugtrekken, ten minste, zolang u niet uw contactgevens doorgespeeld heeft aan uw match, dan kunnen wij u dit niet aanbieden. Een ander voordeel van deze manier van daten is dat u genoeg gespreksstof over houdt voor op de dates, omdat u nu niet hele dagen met elkaar hebt lopen chatten/bellen.